Elektrik Tesisatı Elektrik Arıza Tamir ve Teknik Servis Hizmeti

Elektrik Tesisatı Elektrik Arıza Tamir ve Teknik Servis Hizmeti

Evinizin veya işyerinizde oluşabilecek her türlü elektriksel arızalarda tamir teknik servis hizmeti vermekteyiz. Ayrıca eviniz veya işyerinizdeki elektrik tesisatı ile ilgili yapmak istediğiniz değişikliklerde, mutfak banyo tadilatı vb durumlarda sıva altı yeni elektrik tesisat çekim işlemlerini, priz hatları çekimi, yeni priz ekleme, sigorta kutusu yenileme, sigorta şalter ve kaçak akım rölesi değişim işlemlerini, klima montajı sonrası klima için elektrik hattı kablosu çekimi ve klima sigorta bağlantı işlemleri, elektrikli ani su ısıtıcısı şofben satışı ve satış sonrası montaj ve şofben için gerekli elektrik hattı kablo çekim işlemlerini, mutfak dolap altı ve dolap üstü şerit led aydınlatma led döşeme, ev içi salon koridor oda vb yerlerde asma tavan içi havuz led döşeme ve led spot montaj işlemlerini uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışı ile sizlere sunmaktayız.

Tv Uydu Sistemleri Çanak Anten Kurulum ve Tamir Teknik Servis

Profesyonel uydu sinyal ölçüm ve test cihazlarımızla çanak anten kurulumu, merkezi sistem uydu santral kurulumu, uydu cihazı satışı ve kanal güncelleme işlemleri, çanak anten sinyal ayarlama, uydu kablosu çekim işlemleri, lnb değişimi vb uydu sistemleri ile ilgili kurulum ve arıza servis hizmeti vermekteyiz. Kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden sizlere uygun fiyatlı servis hizmeti sunmaktayız.

Çanak anten kurulumu için uydu yönüne bakılarak uydu yönünü görmesi halinde öncelikle tv ve alıcıya en yakın olan yer olan balkona kurulumu tercih etmekteyiz. Bu şekilde uzun kablo metrajından ötürü sinyal kayıpları azalmaktadır. Balkonun uyduyu görmemesi veya anteni monte edecek sağlam zemin bulunamaması durumunda antenin montajı binanın veya evin çatı kısmında sağlam bir demire veya beton zemine çelik dübelle montajını yaparak daireye kadar kablo çekimini yapmaktayız.

Tv Uydu Sistemleri Çanak Anten Kurulum ve Tamir Teknik Servis
Güvenlik Kamera Sistemleri Kurulum Tamir Bakım ve Teknik Servis

Güvenlik Kamera Sistemleri Kurulum Tamir Bakım ve Teknik Servis

Evinizin, işyerinizin, oturduğunuz apartman giriş çıkışlarının, okulların vb mekanların güvenliği son derece önemlidir. Kamera sistemleri hem caydırıcılık açısından hemde olan olayların kayıt altına alınarak sonradan izlenebilmesi, suçluların tespiti ve delil olması açısından önem taşımaktadır. Kamera sistemleri kurulumunda kullanılan malzeme kalitesi; sistemin verimli çalışması, uzun ömürlü olması ve olay sonrası kayıtlara ulaşılabilmesi açısından dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Kullanılan ucuz ve kailtesiz parçalar özellikle kayıdın tutulduğu hard disk ve kameralara enerji beslamesi yapılan adaptörlerin çalışmaması ve arızası durumunda kamera sisteminin hiçbir faydası olmayacaktır. Çünkü olay sonrası gerekli olan görüntü kayıtları hard diskte tutulmakta ve kameraların çalışması adaptörden alınan enerjiyle olmaktadır. Kamera sistemleri seçiminde kaliteli malzemeye ve işçiliğe dikkat etmek gerekmektedir.

Kayra teknik olarak kaliteli malzeme ve işçilik ile kamera kurulumu montajı ve servis hizmeti sunmaktayız.

Fiber Optik İnternet Kablo Çekimi

Binanızda bulunan fiber optik dağıtım kutusundan dairenize kadar, ve daire içi fiber optik kablo çekim işlemleri için hizmet vermekteyiz. Kablo çekim işlemlerinizi bina içerisinde mümkün olan en sağlam şekilde bina şaft boşluğu varsa şaft kısmından çekimini, eğer şaft boşluğu yoksa tesisat borularından o da uygun değilse sıva üstü olarak isteğinize göre kablo kanalı ve kablo spirali kullanarak yapmaktayız.

Fiber optik kablolar internet sinyalini ışık ile iletmektedir. Bu sebeple fiber kablolar iç kısmında ışığı ileten hassas yapıda çekirdek ve cam kısım bulunur. Fiber optik Kablolar yapısı itibarı ile çok hassas ve kırılgan kablolardır. Kabloların çekimi esnasında dikkatli olunmazsa kablo kırılabilir ve internet sinyalini iletmeyebilir. Bu nedenle dikkatli ve hassas bir işçilik gerekmektedir.

Fiber Optik İnternet Kablo Çekimi
Küçük Ev Aletleri Elektrikli Cihaz Tamiri

Küçük Ev Aletleri Elektrikli Cihaz Tamiri

Ev veya işyerinizde kullandığınız küçük ev aletleri elektrikli ev cihazlarının tamir ve servis hizmetini yapmaktayız.

Tost makinası, saç kurutma makinası, fön makinası, cattle, su ısıtıcısı, çay makinaları, benmari, kahve makinası, ütü, elektrikli süpürgeler, soba, ufo, elektrikli ısıtıcılar, ekmek kızartma makinaları, blender, doğrayıcı vb ev cihazlarının tamiri yapmaktayız.

cihazların rezistans değişimleri termostat, anahtar değişimleri, kopuk kablo onarımları veya değişimleri, sigorta değişimleri vb işlemler gerekli test ve kontroller yapılarak sizlere teslim edilmektedir.

Televizyon Kurulum Servis Tv Duvara Montaj

Lcd Led Tv televizyon sistem kurulumunu uydu kanal yüklenmesi ve ayarlarını ve isteğe bağlı olarak tv ünitesi, sehpa üzerine veya duvara askı aparatı ile montaj hizmeti vermekteyiz. Her marka televizyonun kurulum ve montaj servis hizmeti için bize ulaşabilirsiniz. Televizyonunuzun duvara montajı isteğinize bağlı okarak sabit aparat veya hareketli askı aparatları ile montajını temiz ve sağlam bir işçilikle yaparak teslim etmekteyiz.

Televizyon montajında dikkat edilmesi gereken husus Televizyonun eğri ve yamuk bir şekilde durmaması için aparatın terazi yardımıyla düz bir şekilde hizalanmasıdır. Televizyonun montaj yapılacağı hiza göz hizasında olmalı ne çok yukarı ne çok aşağıda olmamalıdır.

Televizyon Kurulum Servis Tv Duvara Montaj

Galeri